Baju Sedondon

Hai,

Raya dah tak lama lagi

Kedai2 dah start promosi baju raya

Kalau jakel, mydin dan Gene Martino tu dah mula pamer baju family

yang sedondon…

bak kata Gene martino

1959817_544850672278820_1584711843_n

http://genemartino.com.my/keluarga-sedondon-keluarga-bahagia/

kiki …..terserlah kebahagian

Daripada mak, ayah, abang, kakak semua…

image2111

http://genemartino.com.my

Lawanya….manis macam gula gitu hehe

Dulu zaman belajar selalu berangan nak beraya macam tu

Nampak ala2 family bahagia kan?  kikiki.

Sejak kahwin ni pergi mana2  majlis kalau boleh nak sedondon aje dengan hubby

Tapi kita lah yang nak kena plan sume bagai kan

Orang lelaki ni mana nak kisah sangat

Pergi keje baju tak bergosok pon tak ape

Haish buat malu bini jer 🙁

Bersedondon ni bukan ape…menunjukkan

Kemuafakatan gitu…

2

harimau malaya 2012

sedondon waktu keluar bershopping b4 kahwin.

Baju harimau malaya ni sebab nak support member meniaga t.shirt ni..huhu

Bila dah kahwin haruslah sedondon lagi kan…

kang nampak pelik bila sorang baju merah, sorang lagi baju putih

tak pasal2 orang ingat ada 2 pasangan yang kahwin…(>’.'<)

1

putih pilihan kami untuk acara akad nikah

putih ni nampak suci gitu..

ada yang pilih warna selain putih untuk acara akad nikah

alasannya  lepas ni boleh pakai untuk raya

terpulang pada pilihan masing-masing

semuanya akan nampak cantik bila waktu kahwin

al maklum lah hati sedang berbunga-bunga kan…hihi 😉

5

pink untuk ke kenduri kahwin

awal-awal kahwin ni macam ni lah

nak ke kenduri standard la kalau boleh nak se tema

nak keluar lepak pon sama haha

3

sedondon bila keluar lepak ^_^

Selalunya t.shirt yang sama ni tak pernah kami pergi cari kat kedai

semuanya hubby beli  untuk program budak final year dia

dan tak pernah lupa belikan untuk isteri satu  ^_^

memang tiap-tiap tahun saya akan dapat t.shirt free satu…hihi.

 Tahun lepas saya bersedondon sakan dengan family in law saya

7

baju raya pilihan mama ^_^

kami ni dah macam  rupa kumpulan nasyid dah

baju petak-petak ni dah jadi trend sekarang

pandai mak mertua saya pilih

bila pakai kat sekolah ramai yang puji hihi

kembang idung sat! hahah

so ape pilihan baju raya korang tahun ni?

sedondon kah?

#bajusedondon

4 comments on “Baju Sedondon

    1. eh haruslah nak…bukti kasih sayang…kalau nak tunjukkan lagi bukti yang lebih kukuh boleh start beli gajet baru untuk isteri..hihihi

Comments are closed.