contest lagi!!! menang untuk ke korea

Hai

sapa nak menang tiket untuk ke korea??

kepada peminta drama2 korea, k-pop artist , running man khasnya

memang wajib la untuk  join this contest

2014_oct_contest_nescafe_caramel_latte_220x300

nescafe ke korea

 

huhu best kan?

kalau saje2 nak beli tiket bukannya murah TIKET KE KOREA

tapi kalau hotel boleh dapat lagi yang murah2 macam HOTEL2 MURAH  KOREA 

so alangkah bestnya kalau dapat tiket FREE!!!!!

siap boleh pergi melancong ke Korea dengan artis lagi

sape yang menang korang akan ke Korea bersama dengan Aizad AF fans club

2

nescafe ke korea

 

Tempoh Peraduan adalah pada 14 okt – 31 okt 2014

caranya sangat mudah

3

nescafe ke korea

bagi peminat Aizad Af , kalau korang macam tak yakin nak menang kan

bleh jugak join , target untuk  dapat saguhati pon jadilah…hihihi

dapat la jugak piring hitam Aizat Amdan tu

5

nescafe ke korea

tapi yang memang giler habis dengan korea tu

meh saya bagi picture yang boleh buat korang bersemangat untuk join contest ni

4

 

wink..wink..wink…

saya dah, korang bila lagi??