kek kahwin sedap di kota bharu

Hai

 

Kali ni nak review  pasal kek kahwin saya tahun lepas..huhu

kenapa nak review? sebab saya sangat berpuas hati dengan kek tu

Antara sebab yang saya seronok sangat nih:

  • makcik sponsor
  • sangat cantik
  • sangat sedap

Jarang saya jumpa kek kahwin yang cantik dan sedap. Selalunya yang jumpa memang sangat cantik, tapi tak sedap sangat ( ikut tekak saya la kan) ..

Dulu berangan nak fondant cake …nampak cantik sangat kek jenis tu dalam gambar. Tapi bila survey harga mak ai memang mahal, itu baru setingkat bayangkan kalo nak yang bertingkat2 alamatnyer memang tak ada yang sanggup nak sponsor lah kan…

okey ni kek kawen saya ^_^

001-DSC_0346

ngam-ngam jer dengan saiz meja

 

amacam cantik x?  hehe…

nampak macam fondant cake kan? tapi sebenarnya pakai butter cream jer….

Tahun lepas memang susah hati nak survey tempat nak tempah kek ni.

Duk survey dekat 4 bulan jugak, payah la sket saya kat negeri sembilan..kek pulak kena tempah dekat kota bharu

So internet je lah sumber yang ada untuk cari…

Nasib baik tergerak hati nak tanya sedara mara….sebab tu orang kata jangan jadi bodoh sombangkan hihi

Saya saja2 wassup makcik kat K.B, dia ada suggest untuk tempah kek kahwin dengan kakak suhaila ni..

Katanya sedap, office mate dia pernah tempah untuk sambutan raya kat office.

Saya belek-belek la kek yang kakak suhaila  buat dekat facebook   dia.. memang cantik2 kek kahwin  nyer..

confirm dalam gambar kawen nanti mesti cantik macam nie

 

003-DSC_0348

 

 

so siapa-siapa yang nak kawen  kat kota bharu dan kawasan sekitarnya tu , korang dah tak payah nak susah hati macam saya dulu…

tempah jer  kek  dengan kakak suhaila. Boleh tengok koleksi kek kahwin yang lain  dekat facebook dia

orang nyer ramah dan baik hati..

yang paling penting hasil kerja kak suhaila ni sangat sedap dan cantik!!!

Lupa pulak nak bagi tahu harga, kek kahwin  3 tingkat yang cantik dan sedap ni cuma berharga RM270 sahaja…

murah kan?? memang berbaloi dengan rasa yang sangat sedap nih^_^

 

lagi koleksi dari facebook kak suhaila ni

21765_543144562374349_338195684_n

 

317006_526579100697562_1089783381_n

 

74834_169750299713779_8360680_n

 

 

 

 

#keksedapdancantik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 comments on “kek kahwin sedap di kota bharu

  1. awak contact num ni 013-9233194 ( kak suhaila abdullah ) atau pun klik jer dekat link fb kak suhaila yang saya letak kat blog .
    nak kenduri ker? insha allah awk akan berpuas hati dengan kek tu nanti…^_^

Comments are closed.