Menangi tiket percuma ke Jepun 2014 !!!!

Hai,

Bahang mood untuk bercuti makin terasa ni

membuak-buak kata orang …

lagi lah bila jumpa lubuk2 tiket free ni kan ..hahha

sapa yang tak suka kan, boleh jimatkan duit untuk shopping …wink2 ^_^

1

hah ada contest untuk menang tiket ke jepun!!!

caranya mudah jer korang hanya perlu berdaftar sahaja

hanya dengan 3 langkah mudah untuk pendaftaran

Langkah 1. Kilik pada butang「Apply here」dan isi borang kemasukan dalam Japan Trend Ranking

( rujuk website Japan Trend Ranking )

Langkah 2. Emel pemberitahuan akan dihantar ke peti surat emel anda.

Langkah 3. Klik pada link URL yang tertera dalam emel untuk menyempurnakan pendaftaran.

Untitled

Pendaftaran sebagai ahli Japan Trend Ranking adalah dengan secara automatik dikira sebagai pendaftaran penyertaan promosi.

*Pendaftaran sebagai ahli Japan Trend Ranking adalah percuma.
*Pendaftaran sebagai ahli Japan Trend Ranking juga boleh dibuat menerusi akaun Facebook atau Twitter ^_^

mudah kan? daftar ajer…mana nak tahu kot2 tuhan nak bagi rezeki

sesungguhnya rezeki dari Allah s.w.t tersangat lah luas dalam apa2 bentuk sekalipun…

saya dah, korang bila lagi?

psst…kalau tak menang pon tak ape …

ada banyak peluang murah ke jepun

boleh klik  di   HOTEL MURAH DI JEPUN 

                           TIKET MURAH KE JEPUN