Promosi Rumah Semi D di Puncak Iskandar , Perak

Assalamualaikum…

Lama betul tak update blog 

bz bebenor sekarang ni …bz layan diri sendiri yang malas

penyakit lama datang kembali hahah

parah2 

tapi kali ni kembali bersemangat nak menulis

sebab nak tolong seseorang yang bertanyakan pasal rumah di puncak iskandar 

well sebagai rakan tetangga seri iskandar…saya rasa bertanggungjawab pulak nak pergi  tolong tanyakan…

cewah, bajet bagus la plak…

Untitled-1

balik dari sekolah haritu lepas baca komen pn aisha ni

terus saya menyinggah ker opis MRCB  kat seri iskandar ni 

sambil2 cuci mata tengok rumah kat situ …

okeh opis MRCB ni terletak dekat dengan pintu gerbang bandar teknologi tu…

meh saya bagi peta opis dia

img_map

pejabat MRCB Seri iskandar

 

Rumah dah banyak yang terjual kecuali ada lagi beberapa unit rumah SEMI D setingkat .

Harga yang saya tanyakan bagi model CASPIA ni adalah RM348,888

dengan keluasan 50 x 90..besar jugak 

Scan0014

Puncak Iskandar, semi D Caspia

 

 

siap dapat 5% rebet selepas rumah siap..

dalam bentuk cash lagi…lebih kurang RM 17 ribu jugak tu….

hahah lepas la untuk  buat grill n kabinet dapur 

yang saya tengok pada model kat opis tu cantik jugak rumah ni 

yang ni details spec Caspia ni 

Scan0015

Puncak Iskandar, semi D Caspia

 

Kalau ada yang berminat saya ada tanyakan caranya macam mana..

1’st kena booking la…harga booking macam ni :

kakitangan awam     : RM 100

Kakitangan swasta  : RM 1000

untuk lawyer pulak : FREE 

stamp duty                 : RM4000 

 

kepada pn Aisha Rahmat, kalo berminat boleh contact kak nagina ni 

baik n ramah tamah orangnya ^_^

Scan0016