resepi brownies nutella

Hai ,

Selamat hari  raya Aidiladha semua ^_^

hari ni masih bercuti raya

dah tak tau nak buat ape..

tetiba ada 2 budak tecik yang comey  ni datang umah

4

 

seronok melayan mereka …

dalam bosan tak tau nak buat aktiviti ape dengan budak2 ni

tetibe teringat plak dekat post blogger yang terkenal skrg ni nameera roslan

kebetulan pagi tadi baru  jer baca blog dia pasal resepi brownies nutella

resepi yang sangat mudah dan cepat

tambah plak dengan dengan gambar yang namee tunjuk dekat blog tu

memang buat budak2 ni teruja nak ikut

hehe bagus betol blog nameera roslan ni

1

uwais dan qaysara

letak jer ipad depan diaorang, berebut 2 beradik ni nak follow step namee memasak…

sangat comel budak berdua ni kan?

3qaysara berebut nak mengacau adunan tepung tu …

si abang pulak tak sabar2 nak masukkan susu  pekat manis

sebab dalam blog namee tu ada gambar yang taruk susu

sambil kacau tepung, sambil belek ipad, takut tertinggal step namee hahah2

taraaaaaa!!!

ni lah hasilnya, kami tadak cup comey2 macam namee tu

maka letak jer dalam loyang nih

qaysara dah tersenyum2 berjaya buat kek hari ni

macam2 yang diaorang belajar..

kata diaorang nak buat kek kena ikut step macam dalam gambar

nanti tak jadi ..

sukatan kena betul, kalo tak kek tak jadi sama macam dalam blog auntie lawa tu

hehe nak cakap auntie namee lawa ler tue.

Kalau korang nak try resepi ni bleh ambik terus dekat SINI 

saya tak segigih namee lagi untuk ambik gambar step by step hihi

o.k lah selamat mencuba ^_^