THE SCHOOL JAYA ONE – Malaysia’s First Enrichment Mall

Hai,

20140712_155712

Kali ni nak citer sket pasal shopping mall yang saya pergi bulan puasa  hari tu

kalau  pernah baca post saya yang sebelum ni pasal  BOLD 2014 – “Prismatic Revolution” 

yang pasal final year project budak2 Uitm Shah Alam.

Selalunya untuk exhibition, diaorang akan buat dekat UITM  jer..

tapi kali ni buat dekat  THE SCHOOL JAYA ONE 

kat mana tu?

20140712_155427

jalan masuk ker the school

The School Jaya One ni terletak dekat Petaling Jaya tak jauh mana pon dari highway LDP tu..

lebih kurang 15 minit jer dari highway

nak lebih jelas tengok map ni

Untitled

korang cari jalan universiti atau jalan semangat

nanti jumpa la tu …

kenapa korang kena pergi ?

yang menariknya inilah satu2 shopping mall dekat Malaysia ni yang menerapkan

education elements dalam dia punya deco..

baca nama mall ni pon dah bleh agak kan? mula2 masuk korang akan nampak ni

IMG_4189

hah tu bukan duta The School jaya one  yer , sesajer nak bergambo di situ

al maklum lah kita kan cikgu cikgi..excited lebih dengan school ni hahah..

Shopping mall ni sangat sesuai untuk family yang ada anak2 kecik…

diaorang mesti enjoy bila dapat tengok menda2 camni

20140712_155847

 

20140712_155835

 

 

 

20140712_160320

 

20140712_160302

seronok sangat tengok budak2 kecik tu

siap boleh play araound lagi dengan menda2 macam ni

tapi saya rasa bukan setakat diarang jer pon…

mak2 budak pon tentu excited nak bergambar kan?

macam mak budak nih

IMG_4075

haha…cantik betul tempat rehat betulkan kaki nih

berehat la jap sebelum sambung shopping kikiki…

20140712_155821

 

ini adalah ruang masuk ker mall

20140712_160122

 

yang bestnya macam2 aktiviti yang dijalankan kat sini

untul lebih detail korang boleh visit dia punya website dan tengok senarai EVENTS yang menarik kat sana

20140712_155814

 

mereka  menjanjikan yang terbaik untuk kanak2 …

lagi best The School ni jugak menyediakan bilik yang lengkap dengan tv dan aircond untuk parents yang nak rehat jap dengan baby

Kalau korang nak ke toilet disana , sebelum samapai toilet korang akan lalu bilik tu…

saya tak sempat nak ambik gambar sebab kamera dengan henpon dua2 bateri dah habis T_T

tapi yang pastinya bilik tu sangat selesa bak hang !!!!

ini adalah antara kemudahan yang ada kat sini setakat ini

Mall ni kira baru lah jugak…baru start beroperasi 2013

so lepas ni mungkin ada lagi banyak company yang akan join

lagi banyak, lagi meriah kan !!

^_^

20140712_155948